Cégünkről

Print

Thumbnail imageCégünk tulajdonosa a Kelet-Trans 2000 Kft. További információk a www.kelettrans2000.hu weboldalon.

A Gabonatárház 1928-ban került átadásra a Csepeli Szabadkikötőben.

A kikötőben kialakított vámszabad területtel, a modern rakodó és tároló berendezésekkel Magyarország szélesebb körben kapcsolódhatott be a Duna menti és a nemzetközi kereskedelem láncolatába.

Az azóta eltelt időben a Tárház mindig meghatározó szerepet játszott a gabonakereskedelemmel kapcsolatos rakodási és raktározási folyamatokban.

A Mahart Gabonatárház Kft fő profilja gabona rakodása és raktározása, emellett vállaljuk ömlesztett és darab áruk nyílt téren történő raktározását és rakodását is.

A Mahart Gabonatárház Kft. raktárépületében ca. 30.000 tonna ömlesztett gabona, búza ekvivalensre számolva, egyidejű raktározását tudjuk biztosítani,ezen belül ca. 10.000 tonnát silóban, ca. 20.000 tonnát padozatos tárolóban tudunk elhelyezni. A tárház kialakítása lehetővé teszi a betárolásra kerülő áruk elkülönítését a megbízó igénye szerint.

Partnereink részére rendelkezésre állunk szokásos tárházi szolgáltatásainkkal, mint például a betárolt áruk rostálása, gázosítása, be- és kitárolása különböző fuvareszközökre, figyelembe véve az egyedi igényeket is.

Rakodási kapacitásunk 2 műszakos munkarendben,16 óra alatt, kitárolás és betárolás esetén párhuzamosan ca.1000 - 1000 tonna,búza ekvivalensre számolva. Rakodásainkat az időjárástól függetlenül fedett körülmények között végezzük.

032

Az árut közúton és vasúton fogadjuk, a kitárolás közútra, vasútra és hajóba lehetséges.

A tárházban lévő független minőségvizsgáló labor a beérkező áruk teljes körű vizsgálatára alkalmas, a megbízók igénye szerint.

090612150343agro01w 939

Cégünk a Gabonatárház mellett a kikötő területén belül üzemelteti az Agroterminál és a Nyíltrakodó munkaállomásokat is.

További információkért kérjük tekintsék meg az egyéb rakodó helyeink menüpontunkat.